Muistomerkkitoimikunta sai työnsä päätökseen 26.11.2016 Hämeenlinnassa

Schmardenin muistomerkkitoimikunta sai työnsä päätökseen ja piti viimeisen kokouksensa Hämeenlinnassa Museo Militariassa 26.11.2016. Muistomerkki paljastettiin Latviassa 25.7.2016 juhlallisin menoin. Toimikunta luovutti kokouspöytäkirjansa Pioneeriaselajin Liitto ry:n syyskokouksen yhteydessä yhden sarjan Museo Militarialle ja yhden sarjan Pioneeriaselajin Liitto ry:lle. Pioneeriaselajin Liitto ry palkitsi muistomerkkitoimikunnan jäsenet syyskokouksen aluksi heidän suorittamastaan arvokkaasta työstään.

Muistomerkkitoimikunta viimeisessä kokouksessaan Museo Militariassa 26.11.2016
Muistomerkkitoimikunta viimeisessä kokouksessaan Museo Militariassa 26.11.2016
Muistomerkkitoimikunta luovutti kokouspöytäkirjat yhden sarjan PAL:lle ja yhden sarjan Museo Militarialle. Kuvassa vasemmalta toimikunnan sihtweeri everstiluutnantti ST Vesa Valtonen, toimikunnan puheenjohtaja kenraalimajuri Juhani Kääriäinen, PAL:n puheenjohtaja DI Aimo Hattula ja Museo Militarian johtaja museoneuvos Jaakko Martikainen
Muistomerkkitoimikunta luovutti kokouspöytäkirjat yhden sarjan PAL:lle ja yhden sarjan Museo Militarialle. Kuvassa vasemmalta toimikunnan sihteeri everstiluutnantti ST Vesa Valtonen, toimikunnan puheenjohtaja kenraalimajuri Juhani Kääriäinen, PAL:n puheenjohtaja DI Aimo Hattula ja Museo Militarian johtaja museoneuvos Jaakko Martikainen
Pioneeriaselajin Liitto ry palkitsi muistomerkkitoimikunnan, palkitsemassa vasemalla reunassa PAL:n pääsihteeri Markku Tomperi ja oikeassa reunassa PAL:n puheenjohtaja Aimo Hattula, toimikunnan jäsenet kenraalimajuri Juhani Kääriäinen, eversti Harri Kauppinen, eversti Jouko Rauhala, Kari J. Talvitie, eversti Hannu Heino, everstiluutnantti ST Vesa Valtonen, majuri Ville-Veikko Kirvesmies, everstiluutnantti Heikki Bäckström, majuri Aleksi Punnala ja everstiluutnantti museoneuvos Jaakko Martikainen
Pioneeriaselajin Liitto ry palkitsi muistomerkkitoimikunnan, palkitsemassa vasemalla reunassa PAL:n pääsihteeri Markku Tomperi ja oikeassa reunassa PAL:n puheenjohtaja Aimo Hattula, toimikunnan jäsenet kenraalimajuri Juhani Kääriäinen, eversti Harri Kauppinen, eversti Jouko Rauhala, Kari J. Talvitie, eversti Hannu Heino, everstiluutnantti ST Vesa Valtonen, majuri Ville-Veikko Kirvesmies, everstiluutnantti Heikki Bäckström, majuri Aleksi Punnala ja everstiluutnantti museoneuvos Jaakko Martikainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *