VIIKINTORNI 17.06.2017 KLO 13.00

Kutsu Viikintornin juureen 17.6.2017 klo 13

VIIKINTORNI 17.06.2017 KLO 13.00

Tervetuloa 17.6.2017 klo 13.00 Pioneerirykmenttiin Viikintornin juurelle. Jo perinteeksi muodostunut kokoontuminen – nyt jo kolmas kerta ja tällä kertaa Suomi 100 v ja kasarminmäki 50 v siinä sopivasti kylkiäisinä.
Olen tehnyt FACEBOOKKIIN tapahtumasta seuraavan tekstin:
>>Tervetuloa kaikki Pioneerirykmenttiläiset ja sen mieliset pienimuotoiseen tapaamiseen Viikikentälle Viikintornin ”juureen”. Juhlistetaan vapaan olemisen merkeissä Suomen satavuotistaivalta ja sitä hetkeä, kun ensimmäiset sotilaat saapuivat Keurusselän kasarmialueelle. Samalla kunnioitamme ja muistelemme mahtavan joukko-osastomme Pioneerirykmentin taivalta ja henkeä.
Pukukoodi – sään mukainen järkevä vaatetus. Tilaisuudessa ehkä mahdollisuus kahvin nautiskeluun ja makkaran syöntiin. Sotilaskotisisaret ovat valmiita tulemaan paikan päälle. Ilmoittautukaahan, jotta tiedämme varautua oikealla tavalla. Yritän värvätä Muhos Jokkea sivuvaunullaan paikalla makkaroineen. Varatkaahan taskurahaa mukaan. << Ilmoittautukaahan naamakirjaan tai sitten minulle sähköpostilla. Välittäkää tietoja ystäville. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi tulemaan. Tilaisuus on hyvin simppeli. Kenenkään ei tarvitse valmistautua mitenkään erityisesti. Olisi tosi hieno nähdä ja kuulla kuinka itse kullakin tällä hetkellä pyyhkii. Siinähän taitaa Ravintola Viikintornikin olla taas auki - ties vaikka pirtelölle päästään. Hyvää kevättä kaikille - nähdään Viikintornilla. Keski-Suomen aluetoimiston päällikkö Everstiluutnantti Jukka Kentala jukka.kentala@mil.fi 0299485100

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *